Focus op je personeel met Motion HR en salarisverwerking

Voor iedere organisatie die haar HR-afdeling wil laten groeien van operationeel administrateur naar strategisch regisseur is er Motion:
de in co-creatie met professionele gebruikers ontwikkelde
eHRM-oplossing. Voor een maximale impact op de wendbaarheid
van organisaties.

Je kan ons ook bellen op: 0736 86 85 00

HRM vereenvoudigd voor jouw organisatie

Met Motion HRM hebben jouw medewerkers zelf controle over ziekmeldingen, declaraties, verlofaanvragen en nog veel meer. Dit allemaal automatisch in één omgeving. Je HR afdeling kan zich hierdoor echt focussen als strategische regisseur binnen jouw organisatie, zoals dit verwacht wordt van HR.
Krijg inzicht in je hele HR-journey. Van vacature plaatsen tot uitstroom van je medewerkers. In combinatie met salarisverwerking heb je een compleet HRM systeem tot je beschikking die elke uitdaging aan kan.

Groei je belangrijkste assets in jouw bedrijf: je personeel

Meet de daadwerkelijk groei van je werknemers en teams. Werknemers hebben zelf de regie over wat, wanneer en hoe vaak ze leren.

Salarisverwerking vereenvoudigd

Vóór alles ben je als organisatie verantwoordelijk voor correcte salarisuitbetaling aan de medewerkers. Automatisering van circa 400 mutaties per medewerker per jaar.

Inzicht in wat externe jobboards opleveren

Volledig gericht op het vergemakkelijken en versnellen van het wervingsproces in een digitale omgeving.

Werken aan een wendbare toekomst

Vooral in deze tijd, is het belangrijk om goed personeel voor je organisatie te behouden. En om op tijd nieuwe geschikte medewerkers te werven. Maar hoe pak je dat aan? Hoe maak je je organisatie aantrekkelijk genoeg voor je huidige en toekomstige medewerkers?

Elke organisatie heeft deze vragen. En toch, in de praktijk is hier vaak onvoldoende aandacht voor. Dus als HR-professional kun je jezelf afvragen: Hoe wendbaar is mijn organisatie?

Stap 1

Recruitment

Direct inzien wat externe jobboards opleveren. Selecteer de juiste cv’s en plan vervolgafspraken met geschikte kandidaten in een handomdraai. Alle activiteiten overzichtelijk op je scherm. 

Lees meer over Motion Recruit

Lees meer

Stap 2

Onboarding

Voordat nieuwe medewerkers in dienst komen, hebben ze al kennisgemaakt met je organisatie,. Bijvoorbeeld via games, video of AR. Ze voelen zich hierdoor sneller thuis in je organisatie en vinden eenvoudig de weg. 

Lees meer over Motion Onboard

Lees meer

Stap 3

Growth

Inzicht in de ontwikkeling van je personeel. Wie komt in aanmerking voor een promotietraject? Is er voldoende budget voor opleidingen of ontwikkeling van medewerkers? Welke opleidingen bied je aan? Motion Academy biedt een gebruiksvriendelijk platform voor alle leerdoelstellingen. 

Lees meer over Motion Academy

Lees meer

Stap 4

Vitality

Creëer inzicht in de werkelijke verzuimkosten op medewerkerniveau. Het lukt je om het verzuimpercentage actief terug te dringen, door de afspraken vast te leggen en te bewaken in de gesprekscyclus. 

Lees meer over Motion

Lees meer

Stap 5

Offboarding

Een medewerker verlaat je organisatie? Borg kennis, verzamel terugkoppeling en onderhoud relaties met de merkambassadeurs van jouw organisatie. 

Lees meer over Motion Onboard

Lees meer

Nieuwste blogs

Zo creëer je ruimte voor je rol als HR-regisseur: 5 tips

Lees meer   8 min. leestijd

Interview: “We zoeken naar een goede rolverdeling tussen HR en management.”

Lees meer    7 min. leestijd

HR-doelstelling leidend bij keuze software

Lees meer   7 min. leestijd

  Voornaam

  Achternaam

  Organisatie

  E-mail

  Telefoon

  Soort afspraak

  Dagdeel van uw afspraak

  Op de hoogte gehouden worden?
  Ja, ik wil op de hoogte gehouden van ontwikkelingen rondom het HR werkveld door CentricNee, ik wens niet op de hoogte gehouden te worden van ontwikkelingen rondom het HR werkveld door Centric  Bedankt voor jouw aanvraag.

  Kennisdeling

  Onze Experts hebben een flinke vracht aan kennis en ervaring op verschillende niveaus. Ben je, net als zij, bezeten van de enorme ontwikkeling die HR doormaakt of blijf je graag op de hoogte van de laatste veranderingen in Wet- en Regelgevingland? Volg ze dan hier.

  Mark van der Pijl

  Expert Digitale Transformatie

  Als Lead consultant digitale transformatie HR ondersteunt Mark onze klanten bij de implementatie van Motion. Daarnaast heeft hij een voorname adviserende rol bij de aanpak van digitaliseringsvraagstukken binnen het HR-domein en spreekt hij geregeld op events. Zo zet Mark zich dagelijks in om onze gebruikers en hun organisatie wendbaarder te maken met Motion.

  Reintjan Weeber

  Expert Wet- en Regelgeving

  Als kennismanager is Reintjan gesprekspartner voor de Belastingdienst, het UWV, pensioenfondsen, diverse ministeries en werkgeversorganisaties. Reintjan verzamelt en analyseert alle informatie omtrent wijzigingen in wet- en regelgeving waarmee de afdeling Personeels- en salarisadministratie te maken heeft. Hij deelt zijn kennis tijdens events, maar ook in de nieuwsbrieven rondom Prinsjesdag en tijdens ons jaarlijkse seminar over wet- en regelgeving voor personeels- en salarisadministrateurs.

  Haddo Hans Hilbers

  Expert e-HRM Changemanagement

  “Van de chemie van moleculen naar de chemie tussen mensen” 

  Deze uitspraak overkoepelt de carrière van Haddo Hans. Met een achtergrond in de chemische industrie is Haddo Hans inmiddels al twintig jaar actief in het HR-werkveld. Hierin is Haddo Hans met name geboeid door HR-veranderingsprocessen in organisaties en de (bijna chemische) reactie die dit teweeg brengt. Haddo Hans begeleidt de co-creatiesessies, waar hij samen met onze klanten HR-processen uitwerkt. Vervolgens maakt hij de vertaalslag naar hoe deze processen geoptimaliseerd kunnen worden in Motion.

  “We zoeken naar een goede rol-verdeling tussen HR en management.”

  - Aafke Luimstra, Hoofd P&O bij Strukton Rail

  Social Media