Homam Karimi

Oprichter en directeur van Studytube

 

Wie is Homam Karimi?

Homam Karimi is oprichter en directeur van Studytube. Vanuit de gedachte om medewerkers hun volledig potentieel te laten realiseren en leren te personaliseren, heeft hij het leerplatform Studytube opgericht. Studytube begon oorspronkelijk als een adaptief leerplatform dat educatieve content aanpast aan de individuele kennisbehoefte van studenten. Dat werkte zo goed, dat uiteindelijk 60% van alle rechtenstudenten in Nederland actief van het platform gebruik maakte. In navolging op dit succes en door een toenemende vraag vanuit organisaties, besloot Homam het platform en business model aan te passen naar een compleet leerplatform voor organisaties.

Na jaren van explosieve groei heeft Studytube nu 200 tevreden organisaties als klant en staat Homam aan het hoofd van een scale-up met zo’n 80 medewerkers. Het leerplatform van Studytube is inmiddels geïntegreerd in Motion, als de Motion Academy. 

Over het Event (thema) zegt Homam:

Met de Motion Academy dragen wij bij aan het succes van het team van de toekomst bij de klanten van Centric. De medewerker van de toekomst is immers een medewerker die op zijn of haar eigen manier leert en zichzelf ontwikkelt. Hoe? Dat vertel ik je op 5 november!

Meer weten?

Lees meer over Homam ophttps://www.studytube.nl/over-ons..

 

Meld je aan voor HR in motion 2019

Op de hoogte blijven van HR-ontwikkelingen en HR in Motion 2020?

Social Media