Robert van Barlingen

Senior manager Workforce Transformation bij Deloitte

 

Wie is Robert van Barlingen?

Als senior manager Workforce Transformation bij Deloitte houd Robert zich dagelijks bezig met vraagstukken rondom het thema “the future of work”.

Sinds 2000 is Robert werkzaam als consultant. In twee decennia heeft hij zich gespecialiseerd op verschillende onderwerpen binnen het thema future of work, en Human Capital. In twee decennia gebeurt er natuurlijk veel, wat een paar jaar geleden de future of work was, is nu realiteit.

Over het Event (thema) zegt Robert:

Dagelijks houd ik me bezig met “the future of work”. Daarom kom ik graag mijn ervaringen en ideeën delen met de bezoekers van HR in Motion, in een interactieve sessie. Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in thema’s binnen Human Capital en the future of work, als leiderschap in een digitaal tijdperk, “digital DNA”, Workforce transformation en reskilling van medewerkers in het digitale tijdperk.

Tijdens mijn break out sessie gaan we in een interactieve sessie aan de slag met thema’s als de trends die onze manier van werken transformeren, niet in de toekomst maar juist nu al, en met welke ondersteuning de HR-professional van nu de toekomst succesvol tegemoet treedt. Daarbij laat ik de bezoekers van mijn break out sessie ook graag zelf zijn of haar eigen ervaringen delen, want the future of work is eigenlijk allang begonnen.

Meld je aan voor HR in motion 2019

Op de hoogte blijven van HR-ontwikkelingen en HR in Motion 2020?

Social Media