Victor Romijn

Onboarding Consultant bij Appical

 

Wie is Victor Romijn?

Victor Romijn werkt bij Appical als Onboarding Consultant. In deze rol helpt hij een divers palet aan klanten naar de eerste versie van hun onboarding app.

Met 10 jaar achtergrond in online marketing en social media, vond Victor het in juni 2018 tijd om zijn online ervaring en kennis toe te gaan passen in een ander werkveld. Met de ervaring van levensreddende campagnes voor de Hartstichting, het werken voor het oudste internetbureau van Nederland Lost Boys (inmiddels Digitas) en een tijd aan de commerciële kant bij zorg­verzekeraar Agis, is hij van alle markten thuis. 

Naast zijn werk is Victor ook actief als improvisatieacteur en -trainer en organiseert hij een maandelijkse pubquiz in zijn woonplaats Haarlem. Spreken voor groepen is hem dus niet vreemd. 

Over het Event (thema) zegt Victor:

Een gelukkige medewerker is een productieve medewerker. En het wisselen van baan wordt alom gezien als een stressfactor in iemands leven. De onzekerheid van de keuze, niet weten waar je aan begint, zijn mijn nieuwe collega’s net zo leuk als mijn oude collega’s? Door iemand op de juiste manier binnen te halen, kun je al veel van deze stressfactoren weghalen. Hoe voorzie je de nieuwe medewerker op het juiste moment van de juiste informatie, en wat ìs eigenlijk de juiste informatie?

Hoewel de medewerkersreis voor elke medewerker anders is, zijn er zeker dingen te generaliseren. De combinatie communicatie en interne processen moet goed op elkaar zijn afgestemd, zodat de medewerker van de toekomst dankzij een goede onboarding minder stress ervaart, gelukkiger is en daardoor sneller productief.

Meer weten?

Lees meer over Victor op www.appical.net.

 

Meld je aan voor HR in motion 2019

Op de hoogte blijven van HR-ontwikkelingen en HR in Motion 2020?

Social Media