Dienstverlening

Een flexibele schil die je af of op kunt schalen

Het ontwerp van Motion stimuleert medewerkers om invulling te geven aan de eigen regie. Doordat administratieve HR-taken naar medewerkers verschuiven, krijgt HR automatisch meer tijd voor strategisch HR-advies en HR-beleidstaken. Om deze en andere groeiambities waar te maken voor jouw organisatie kijken wij niet alleen naar de software maar bieden wij daarnaast ook nog eens drie flexibele service-oplossingen.

In Service

Met deze dienst krijg je de software, een accountmanager en toegang tot de servicedesk – bij hen kun je terecht met al je inhoudelijke en softwarematige vragen. Bovendien verzorgen wij de salarisverwerking.

Als salarisspecialist heb je de organisatie rondom werkzaamheden en processen zelf in de hand.

Maatwerk of standaardoplossing, maar altijd best practice.

On Site

Naast de gebruiksvriendelijke software, een deskundige accountmanager en steun vanuit onze professionele servicedesk krijg je er ook een gespecialiseerde consultant bij die vanuit Centric een vast aantal dagen per maand de zaken in goede banen leidt.

Onze consultants hebben ervaring vanuit het vakgebied en kunnen functioneel – met de handen aan de knoppen – meedraaien.

Onze consultants zijn altijd op de hoogte van nieuwe functionaliteit/ modules op de markt en in de software waardoor, zij jou kunnen helpen het beste uit Motion te halen.

BPO

Business Process Outsourcing (BPO) is het totaalpakket waarmee Centric niet alleen de software levert, maar ook de totale salarisadministratie uit handen neemt.

Dit zorgt daadwerkelijk voor totale ontzorging van het hele salarishuis

De kennis, kunde en database (cloudopslag in Nederland) worden opgevangen door Centric

Naast een ruime keuzemogelijkheid in de af te nemen diensten, heeft Centric de afgelopen jaren ook veel geïnvesteerd in innovatie en in sommige gevallen ook kunstmatige intelligentie. Maar de bron van alle nieuwe functionaliteit zijn en blijven de medewerkers, onze gebruikers.

Meer weten?

We hebben veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet maar staat er niks voor je tussen of heb je een hele specifieke vraag? Neem gerust contact op via onderstaand formulier of bel: 073 68 68 500

Meer tijd voor strategisch HRM?

Over HR als businesspartner, het belang van data en meer.

Social Media