Bouw

Het Team van de Toekomst

Hoe ziet dat eruit? Steeds minder uitvoerders, steeds meer ontwikkelaars. De marges op ontwikkeling zijn hoger dan de marges op het daadwerkelijke bouwen (bouwbedrijf). De bouwkosten reizen de pan uit en de winst neemt af. Je gaat dus op zoek naar innovatieve manieren om winst te realiseren.

HR als ontwikkelingskans

HR wordt bij veel bouwbedrijven nog steeds gezien als iets wat erbij gedaan moet worden. Het is geen kerntaak. Toch werkt HR voor alle medewerkers. En zij vormen de kern van ieder bouwproject. En HR speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol als het moeilijk is om aan personeel te komen. En soms vervallen er taken of functies, bijvoorbeeld door automatisering. Hoe breng je dit met elkaar in balans?

Dit is een business case voor de HR manager. Jij brengt de behoefte van alle partijen in kaart en koppelt dit aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld door scholing aan te bieden aan medewerkers, zodat zij blijven voldoen aan de behoefte van de organisatie. En zodat je medewerkers kunnen blijven groeien.

Motion Academy helpt je om te blijven groeien, door te investeren in één dynamische leeromgeving. Hierin kunnen zowel jonge talenten als ervaren medewerkers, kiezen voor specialisatie of omscholing. In de leeromgeving vind je de laatste cursussen en opleidingen die de branche te bieden heeft.

Handig om te weten:

  • Motion Academy is compatible met meer dan 1.000 externe aanbieders van educatieve pakketten.
  • Motion Academy werkt met nuttige instructievideo’s (micro-learning).
  • Opleidingen worden op alle niveaus aangeboden. Praktijkgerichte opleidingen of specialisaties; mbo-, hbo- en universitair niveau.
  • Er is een videobibliotheek waarin je hele series in een Netflix-achtige omgeving kunt bekijken.
  • Motion Academy werkt samen met Motion, de eHRM-tool van Centric

eHRM voor de wendbare organisatie

Een één op één demo aanvragen wanneer jou dat uitkomt?

Social Media