Logistiek & Transport

Internationaal en Lokaal

De sector Transport & Logistiek is 24/7 in beweging. Mee kunnen bewegen in deze sector, betekent als organisatie korte communicatielijnen van binnen naar buiten. Verder zijn eenvoudige administratieve processen belangrijk, en vlotte afhandeling van personeelsactiviteiten.

Met de software van Motion kan iedereen, ook buitendienstpersoneel, gemakkelijk en snel mutaties doorvoeren. Waar ter wereld zij opereren, maakt niet uit. Zo lang zij een internetverbinding hebben, kunnen zij met Motion werken. Gewoon ‘klik en klaar’.

Als HR-manager heb je via de strategische personeelsplanning doorlopend inzicht in hoe je nieuwe of toekomstige teamleider zich ontwikkelt. Terwijl jij actief aan de slag gaat met het moderniseren van de arbeidsvoorwaarden, zodat het steeds leuker wordt om in de logistiek te werken.

Benieuwd hoe jij ervoor kunt zorgen dat HR op managementniveau gaat meedenken en meebeslissen? Hoe je zelf direct in discussie kunt gaan over de mogelijkheden om de productiviteit te verbeteren? Uiteraard op basis van actuele en aantoonbare cijfermatige inzichten.

Download dan de brochure of neem contact op met onze HR- en Salarisspecialisten

eHRM voor de wendbare organisatie

Een één op één demo aanvragen wanneer jou dat uitkomt?

Social Media