Overheid

Toenemende flexibilisering en fusies

Overheidsorganisaties gaan steeds efficiënter te werk. Gemeenten zoeken steeds meer samenwerking met elkaar en benutten elkaars talent. Door steeds vaker op projectbasis te werken, vervagen de traditionele lijnen van de lijnorganisatie. Kortom, van de (lokale) overheid wordt steeds meer wendbaarheid gevraagd.

Met Motion worden overheidsorganisaties ondersteund bij het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Met state of the art software, waarin wij meer dan 40 jaar ervaring hebben, samenkomt met de modernste technologieën en de meest gebruiksvriendelijke user interface voor eindgebruikers, ongeacht de contractsituatie.

 

Is jouw organisatie al klaar voor de toekomst van HR?

Ook handig om te weten:

  • Een geïntegreerde oplossing voor het Individueel Keuzebudget (IKB) van je medewerkers. 
  • Altijd up to date bij het toepassen van de actuele wet en regelgeving: met Motion ben je vóór 01-01-2020 klaar voor de WNRA. 
  • Speciale oplossingen voor documentcreatie en de digitale ondertekening van je documenten.  
  • Een moderne oplossing die ontwikkeld is volgens de meest actuele standaarden: het SaaS-platform van Motion sluit naadloos aan op de Common Ground principes.

eHRM voor de wendbare organisatie

Een één op één demo aanvragen wanneer jou dat uitkomt?

Over Motion

Motion bedient iedereen en is ongekend laagdrempelig. Medewerkers, leidinggevenden en HR-professionals kunnen altijd en overal met hun favoriete apparaat in Motion aan de slag. Thuis met je mobiel een foto maken van een bonnetje om een declaratie in te dienen. In de trein op je tablet even dat gespreksverslag nalezen… Het kan allemaal met Motion.

Social Media