Zakelijke Dienstverlening

Fusies en Overnames

Als HR-adviseur of manager houd je je onder meer bezig met M&A activiteiten en promotie/demotietrajecten. Je wilt weten welke parameters relevant zijn om te bepalen hoe je de juiste interne en externe kandidaten selecteert voor concurrerende posities binnen jouw organisatie. Met de flexibele oplossing van Motion kun je cijfermatig en procesgericht werken aan een duurzaam personeelsbeleid dat meebeweegt met de arbeidsmarktdynamiek van morgen.

Zit de organisatie in de lift? Is er sprake van sterke interne doorstromingsmogelijkheden? Dan kun je met Strategisch Personeelsplanning in kaart brengen of, en voor welke positie er budget vrijgemaakt kan worden. Gaat het even iets minder goed met de organisatie en is er sprake van een hoog verloop? Dan zorgt Motion dat er geen gesprek (en kans) verloren gaat om daadwerkelijk iets te doen met concrete verbeterpunten.

Strategische beslissingen zijn kort maar krachtig. Dan wil je direct over alle actuele en relevante informatie kunnen beschikken. Zodat je een helder verhaal kunt maken om aan het bestuur te presenteren.

Dit is wat Motion biedt. Motion is een alles-in-een HR & Payroll oplossing in de cloud. Je kunt gerichte informatie produceren, opvragen en presenteren, zonder poespas. En, met complementaire dienstverlening op-maat, kun je kiezen of je alles in-house laat draaien of volledig uitbesteedt.

eHRM voor de wendbare organisatie

Een één op één demo aanvragen wanneer jou dat uitkomt?

Social Media